Nyt badeværelse

Har du brug for hjælp til denne type opgave? Så læs mere om, hvad vi kan tilbyde her.

Drømmer du om et nyt badeværelse?

Vi står klar til at hjælpe dig med at realisere din drøm om et nyt badeværelse. Vi har mange års erfaring og bygger kun af de bedste materialer og kvalitet. LP lyngaard Petersen VVS tilbyder blandt andet badeværelsesrenovering og ombygning af badeværelse i Vejle, Fredericia, Børkop og omegn.

​Derfor skal du vælge os

  • Du får en fast pris på alle VVS-opgaver uden økonomiske overraskelser
  • Du får en fast kontaktperson
  • Du får en effektiv byggeperiode fra start til slut
  • Vi sørger for at alle lovkrav er overholdt, og at intet bliver overladt til tilfældighederne
  • Vi sørger for produkter og håndværk af højeste kvalitet.

​Renovering af badeværelse

Har du et gammelt badeværelse, der trænger til en modernisering?

Vi kan hjælpe dig med en total renovering og reparation af det gamle badeværelse. Vi ved, at et badeværelse er en af de vigtigste rum i en families hus. Vi har mange års erfaring med badeværelsesrenovering og etablering af helt nyt badeværelse, som kommer dig til gavn.

Hos Lynggaard Petersen VVS kan vi hjælpe med realisering og koordinering af alle de opgaver, som måtte opstå i forbindelse med renovering af et badeværelse.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Den endelige pris på dit nye badeværelse afhænger af flere forskellige faktorer, herunder om du ønsker en billig eller en mere eksklusiv løsning. Der er selvfølgelig også prisforskel ift., om du skal have foretaget en renovering af et lille badeværelse, eller om du ønsker etablering af et stort og nyt badeværelse.

Kontakt os

Skal vi tage hånd om dit næste projekt?

Hvad end du vil have et helt nyt bad eller blot en renovering af det gamle, kan vi give dig et uforpligtende tilbud. Du skal blot ringe på telefon 20 70 67 03 eller skrive til vores e-mail mail@lp-vvs.dk.