Gulvvarme

Har du brug for hjælp til denne type opgave? Så læs mere om, hvad vi kan tilbyde her.

Vi står for etablering og installation af gulvvarme hos dig

Drømmer du om at få lagt gulvvarme i din bolig? Hos LP Lynggaard Petersen VVS har vi i mere end 50 år arbejdet med VVS- og blikkenslagerarbejde. Vi kan derfor nemt og professionelt klare din opgave, når du kunne tænke dig gulvvarme i hjemmet.

Vi har base i Vejle, og derfor hjælper vi tit vores kunder med installation af gulvvarme i f.eks. Fredericia og Børkop. Skal vi også hjælpe dig? Så hopper vi gerne i bilen og kommer ud til dig.

Der er mange fordele ved gulvvarme

Gulvvarme hjælper med at øge komforten i din bolig, og det er især de varme fødder, mange forbinder med gulvvarme. Men der er også andre fordele helt generelt, når det kommer til varmen i din bolig.

Med gulvvarme kan du f.eks. nyde godt af:

  • Ingen vedligehold
  • Mindre støv end med radiatorer
  • Mere jævn fordeling af varmen i hjemmet
  • Gulve, der tørrer hurtigere ved gulvvask
  • Nemmere indretning af rum, da du slipper for radiatorer, der optager plads​

Hvad koster det at få lagt gulvvarme?

Prisen på installation af gulvvarme afhænger naturligvis af omfanget af din opgave.

Vi vil gerne høre mere om størrelsen på dit hjem, dine ønsker til type af gulvvarme og mere, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud med en god pris. Er du interesseret i en konkret pris på lægning af gulvvarme, så kontakt os i dag og fortæl om din opgave.

Kontakt os

Skal vi tage hånd om dit næste projekt?

Har du nogle spørgsmål til f.eks. styring af gulvvarme, vores priser eller andet? Så kontakt os med det samme. Vi sidder klar til at rådgive dig og besvare dine spørgsmål. Vi udarbejder som sagt også gerne et godt tilbud til dig på installation af gulvvarme, når vi kender nærmere til din opgave. Du skal blot ringe på telefon 20 70 67 03 eller skrive til vores e-mail mail@lp-vvs.dk.