Luft til vand varmepumpe i Fredericia, Horsens og Vejle

Har du brug for hjælp til denne type opgave? Så læs mere om, hvad vi kan tilbyde her.

​Luft til vand varmepumpe – et klimavenligt alternativ til oliefyret

Er det blevet tid til at erstatte det gamle oliefyr med en klimavenlig og mere økonomisk løsning, så kan en luft til vand varmepumpe være et oplagt valg. Hos Lynggaard Petersen VVS er vi bl.a. specialister indenfor varmepumper, og vi tilbyder derfor også montering af lige netop den model, du har behov for.

Fra vores base i Vejle kører vi bl.a. ud til kunder, der kunne tænke sig at få en billig og klimavenlig opvarmningsform i deres bolig i Børkop, Fredericia og andre omkringliggende områder. Skal vi også komme en tur forbi dig?

Hvordan virker varmepumpen?

En luft til vand varmepumpe adskiller sig fra en luft til luft varmepumpe ved, at den bruger den varme udendørsluft til at opvarme vand i stedet for at opvarme luft. Den er derfor et oplagt valg, hvis du har gulvvarme eller radiatorer i din bolig.

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

Hvor meget en luft til vand varmepumpe koster afhænger af flere forskellige faktorer som f.eks.:

  • Hvilket fabrikat du vælger
  • Hvor stort dit hus er
  • Hvor høj varmepumpens ydeevne skal være​

Du kan som udgangspunkt forvente, at prisen ligger på ca. 80.000 kr. til 130.000 kr.

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores installation af varmepumpe samt på regelmæssig service på varmepumpe, og vi udarbejder altid gerne et uforpligtende tilbud på den model, der matcher dine behov, din bolig og dit budget.

Vi monterer også luft til luft varmepumpe.

Er du i tvivl om hvilken type varmepumpe, der passer bedst til dit behov? Tøv ikke med at kontakte os, så står vi klar med rådgivning.

Kontakt os

Skal vi tage hånd om dit næste projekt?

Hvis du kunne tænke dig at vide, hvor meget det helt konkret kommer til at koste dig for montering af varmepumpe i dit hjem, hører vi gerne fra dig. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, ligesom vi også står til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning.

Du skal blot ringe på telefon 20 70 67 03 eller skrive til vores e-mail mail@lp-vvs.dk.