Luft til luft varmepumpe

Har du brug for hjælp til denne type opgave? Så læs mere om, hvad vi kan tilbyde her.

Luft til luft varmepumpe monteres i helårsboliger og sommerhuse​

Leder du efter en klimavenlig og billig varmeløsning til din bolig eller dit sommerhus? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos LP Lynggaard Petersen VVS tilbyder vi bl.a. montering og installation af en luft til luft varmepumpe for kunder i Vejle, Fredericia, Børkop og andre omkringliggende områder.

Vi monterer udelukkende varmepumper, der har en høj driftssikkerhed, så du kan være sikker på, at du får en løsning, der fungerer, som den skal, og som kan sikre dig en billig varme i din bolig, der kommer fra grøn energi.

Derudover kræver en varmepumpe stort set ingen vedligeholdelse. Der skal blot udføres service på varmepumpe en gang om året, og denne service kan vi naturligvis også tilbyde.

Hvem kan have glæde af en luft til luft pumpe?

En luft til luft varmepumpe virker ved, at den omdanner varmen i udeluften til varme, som bliver blæst ind i boligen.

Den er derfor særligt velegnet i sommerhuse eller helårsboliger, hvor der anvendes elvarme. Her kan de dyre el-paneler skiftes ud med en billig og miljøvenlig varmepumpe, der både kan opvarme og nedkøle luften i huset.​

Hvad koster en luft til luft varmepumpe?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en luft til luft varmepumpe koster. Vores priser afhænger bl.a. af:

  • Hvilken producent du vælger
  • Hvor mange kvadratmeter varmepumpen skal kunne dække
  • Hvor effektiv varmepumpen skal være
  • Om du ønsker smarte features som f.eks. wi-fi-modul
  • Om du selv har indkøbt varmepumpen og blot har brug for installation af varmepumpe, eller om du køber den gennem os

Alt afhængigt af dine ønsker og behov kan du typisk købe en luft til luft varmepumpe til en pris på mellem 5.000 kr. og 20.000 kr.

Kontakt os

Skal vi tage hånd om dit næste projekt?

Kontakt os og hør mere om mulighederne for opvarmning med centralvarme. Vi er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, hvor vi finder en god pris på din opgave. Du skal blot ringe på telefon 20 70 67 03 eller skrive til vores e-mail mail@lp-vvs.dk.