Gaskedel

Har du brug for hjælp til denne type opgave? Så læs mere om, hvad vi kan tilbyde her.

En gaskedel er et miljøvenligt og billigt alternativ

​Overvejer du at installere en gaskedel? Så kan du trygt søge professionel hjælp lige her hos Lp VVS ApS.

Vi har mere end 50 års erfaring inden for diverse energikilder, hvilket gør os kompetente til at varetage alverdens opgaver på området.

Vi kommer primært hos kunder i Vejle, Fredericia og Børkop, men vi kommer også gerne uden for disse områder.

Det kan være svært at finde ud af, hvilken gaskedel der passer lige til din bolig og dine behov.

Derfor tilbyder vi dig en gennemgang af din varmeøkonomi og bolig, så du let kan se, hvad der bedst kan svare sig hos dig.

Helt grundlæggende er et gasfyr en bedre løsning, i forhold til olie og elvarme, idet naturgas udleder markant mindre CO2 end disse energikilder. Derudover kan du spare helt op til 40% af din energiregning, hvis du udskifter dit oliefyr med gaskedler.

Vi udfører både installation og reparation af centralvarme

Vi har mange års erfaring indenfor installation og reparation af centralvarmeanlæg.

Vi tilbyder udelukkende nogle af de bedste løsninger på markedet, så derfor kan du trygt lade os være din næste samarbejdspartner.

For at sikre at den løsning, vi finder, er hensigtsmæssig, tager vi udgangspunkt i dine og husets behov, når der skal vælges og installeres centralvarmeanlæg. Vi sørger for at holde vores priser på et konkurrencedygtigt og fornuftigt niveau, uanset hvilken løsning der er tale om. Derudover kan du forvente, at vi efterlader en veludført og holdbar løsning, som du kan få glæde af i mange år i fremtiden.

Kontakt os

Kontakt os og hør om dine muligheder

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder for installation eller service af ny gaskedel, er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står klar til at høre mere om dine ønsker, hvorefter vi finder en billig pris til dig. Vi kan kontaktes på telefon:20 70 67 03 eller skrive til vores e-mail mail@lp-vvs.dk.

Så vender vi tilbage snarest muligt med et godt tilbud og flere informationer til dig.