Jordvarme

Har du brug for hjælp til denne type opgave? Så læs mere om, hvad vi kan tilbyde her.

Jordvarme: Montering af et jordvarmeanlæg​

Kunne du tænke dig at benytte dig af vedvarende energi i stedet for at udlede store mængder CO2, når du skal varme din bolig op? Så kan vi hos LP Lynggaard Petersen VVS hjælpe dig. Vi tilbyder bl.a. installation af jordvarme for kunder i Vejle, Børkop, Fredericia og omegn.

Hvordan virker en jordvarmepumpe?

Jordvarme er en oplagt løsning for dig, der skal have bygget en ny bolig, eller for dig der ikke har noget imod at få udført gravearbejde i forbindelse med installationen af et jordvarmeanlæg. Jordvarme er nemlig en miljøvenlig og vedvarende energiform, der dog kræver, at der bliver nedgravet en væskefyldt slange i jorden på din grund.

Slangen bliver opvarmet af jorden, der bliver varmet op af solens energi. Væsken fra jordvarmen bliver pumpet ind i en jordvarmepumpe, som trækker varmen ud og fører den ind i boligens radiatorer.

Hvad koster jordvarme?

Der er flere forskellige faktorer, der har en indflydelse på prisen på jordvarme.

Her kan bl.a. nævnes følgende:​​

  • Hvor stor din bolig er
  • Hvor stor din grund er
  • Hvor meget varme du skal bruge
  • Hvilke forhold der gør sig gældende på din grund​​

Typisk koster et anlæg til jordvarme mellem 100.000 og 200.000 kr. for et almindeligt parcelhus på omkring 130 kvadratmeter. Når anlægget er monteret, vil det dog forholdsvist hurtigt kunne tjene sig hjem igen.

Kontakt os

Kontakt os og få en pris eller hør mere om mulighederne

Har du nogle spørgsmål omkring vores priser, ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på etablering af jordvarme, eller kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne i forhold til at få en klimavenlig og økonomisk fordelagtig opvarmningsform til din bolig? Så er du velkommen til at kontakte os.