Montering af varmepumper

Solen frigiver store mængder energi i form af varme. Denne energi findes blandt andet i luften, i jorden og i søer. 

En varmepumpe henter og udvinder denne varme så effektivt, at opvarmningsomkostningerne kan reduceres med op til 75%.Varmepumper kræver ingen vedligeholdelse eller påfyldning af brændstof og de fylder som regel under en halv kvadratmeter.

Vi kan hjælpe dig med at finde en billig varmeløsning med fokus på grøn energi, som kræver et minimum af vedligeholdelse. 

Vi anvender udelukkende varmepumper med høj driftsikkerhed.​

Gør miljøet og din økonomi en tjeneste.

Kontakt os allerede i dag.

Hvordan virker varmepumper?

En varmepumpe tager den omkringliggende varme fra jorden eller luften omkring et hus, og omformer den til en mere brugbar temperatur til brug i hjemmet. En varmepumpe genererer altså ikke varme i sig selv, men den transporterer varmen derhen, hvor den gør mest nytte.

En varmepumpe kan fungere på følgende måde:


  • Den kilde af varme, eksempelvis den varme som findes i undergrunden, bliver transporteret over til varmepumpen ved hjælp af en jordvarme-veksler.
  • Denne varme (selvom den er kold i forhold til temperaturen inde i huset) så er den varm nok til at få en speciel kølevæske til at fordampe og blive omdannet til en gasart.
  • Denne gasart føres herefter gennem en kompressor, som øger trykket af gassen, en faktor, der gør at temperaturen stiger. For eksempel har du måske bemærket, at en cykelpumpe bliver varm, når den bruges til at pumpe et dæk op med. I cykelpumpen bliver gasserne også udsat for en temperaturstigning som følge af kompression.
  • Gassen (nu opvarmet) føres over til husets varmeveksler. Herfra kan den bruges til boligens centralvarme eller måske til et varmtvandsanlæg.
  • Gassen falder i temperatur, efter varmen bliver overføret til huset, og derfor vender derefter tilbage til den flydende tilstand den havde inden opvarmningen, og bliver igen til en væske.
  • Kølevæsken vender tilbage til det udvendige varmesystem, og processen gentages, indtil tilstrækkelig med varme er overført til hjemmet.

Ønsker du også montering af varmepumpe?

I så fald så få vores eksperter til at give dig et tilbud. Hos os finder du fagligt dygtige håndværker, udfører en montering af varmepumpe i dit hjem. 

Ring i dag, og få et tilbud på montering af varmepumpe.​

​Skriv til os for et GRATIS tilbud​

Venligst udfyld denne kontaktformular.
​Vi vender hurtigt tilbage.

 
 
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

I sam​arbejde med

Vi støtter

Fjernvarmens Serviceordning

Leverandører

aqua-logo-black