​En gaskedel er et miljøvenligt og billigt alternativ

​Overvejer du at installere en gaskedel? Så kan du trygt søge professionel hjælp lige her hos Lp VVS ApS. 

Vi har mere end 50 års erfaring inden for diverse energikilder, hvilket gør os kompetente til at varetage alverdens opgaver på området. 

Vi kommer primært hos kunder i Vejle, Fredericia og Børkop, men vi kommer også gerne uden for disse områder.

Det kan være svært at finde ud af, hvilken gaskedel der passer lige til din bolig og dine behov.

Derfor tilbyder vi dig en gennemgang af din varmeøkonomi og bolig, så du let kan se, hvad der bedst kan svare sig hos dig.

Helt grundlæggende er et gasfyr en bedre løsning, i forhold til olie og elvarme, idet naturgas udleder markant mindre CO2 end disse energikilder. Derudover kan du spare helt op til 40% af din energiregning, hvis du udskifter dit oliefyr med gaskedler.

Kombinér en gaskedel med andre energikilder

Udover at du skåner miljøet i forhold til opvarmning med olie, sparer du også mange penge. 

Derudover kræver et naturgasfyr væsentligt mindre plads end et oliefyr. Naturgas er altså både godt for miljøet og for pengepungen. 

Du skal i øvrigt heller ikke tænke på at fylde dit naturgasfyr – det sker helt automatisk, da du er tilkoblet det danske naturgasnet.

​Det skal ikke være en hemmelighed, at energi fra solceller, varmepumper og andre vedvarende energiformer er mere miljøvenligt end en gaskedel. Du kan dog sagtens kombinere naturgas med alternative energikilder, så du får lige det, du har behov for.

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den bedst mulige løsning hos dig.

Kontakt os og hør om dine muligheder

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder for installation eller service af ny gaskedel, er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står klar til at høre mere om dine ønsker, hvorefter vi finder en billig pris til dig.

Vi kan kontaktes på telefon: 20 70 67 03 eller på mail: mail@lp-vvs.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med et godt tilbud og flere informationer til dig.

I sam​arbejde med

Vi støtter

Fjernvarmens Serviceordning

Leverandører

aqua-logo-black