Centralvarme har vi mere end 50 års erfaring med

​Mangler du hjælp til reparation eller installering af centralvarmeanlæg? Så kan du med fordel kontakte Lp VVS ApS for professionel hjælp. 

Vi er et kompetent firma med mange års erfaring på området. 

Vi tilbyder reparation og installation af centralvarme i og omkring Vejle, Fredericia og Børkop.

Et centralvarmeanlæg er et anlæg, der producerer varme et centralt sted i bygningen og herefter fordeler den ud til de rum, der skal opvarmes. 

Vi har mere end 50 års erfaring med centralvarme, hvorfor vi er i stand til at varetage mange forskellige opgaver.

 Du må derfor ikke tøve med at kontakte os for hjælp, uanset om der er tale om en simpel eller kompliceret opgave.

Vi udfører både installation og reparation af centralvarme

Vi har mange års erfaring indenfor installation og reparation af centralvarmeanlæg. 

Vi tilbyder udelukkende nogle af de bedste løsninger på markedet, så derfor kan du trygt lade os være din næste samarbejdspartner.

For at sikre at den løsning, vi finder, er hensigtsmæssig, tager vi udgangspunkt i dine og husets behov, når der skal vælges og installeres centralvarmeanlæg.

Vi sørger for at holde vores priser på et konkurrencedygtigt og fornuftigt niveau, uanset hvilken løsning der er tale om. 

Derudover kan du forvente, at vi efterlader en veludført og holdbar løsning, som du kan få glæde af i mange år i fremtiden.

Kontakt os for flere oplysninger

Kontakt os og hør mere om mulighederne for opvarmning med centralvarme. Vi er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, hvor vi finder en god pris på din opgave.

Du kan kontakte os på telefon: 20 70 67 03 eller på mail: mail@lp-vvs.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger.

I sam​arbejde med

Vi støtter

Fjernvarmens Serviceordning

Leverandører

aqua-logo-black